Het laatste nieuws van de EFRO Directie in Brussel

Op 1st mei start de campagne
#EUROPE IN MY REGION

Een campagne om een Europa dicht bij de burgers te (her)ontdekken!

Volg ons op onze sociale netwerken om op de hoogte van veel projecten nieuws te blijven.

Brussels International en Europa nodigen u uit om de vele projecten die door het EFRO in Brussel worden gefinancierd te (her)ontdekken. Een campagne die de thema’s belicht waarin Europa samen met onze regio investeert: onderzoek, innovatie, ondernemerschap, duurzame ontwikkeling, sociale cohesie, voor meer creativiteit, klimaatneutraliteit en perspectieven voor onze regio!

Deelnemen aan #EUROPE IN MY REGION betekent naar een Brusselse bioscoop gaan, en aandacht besteden aan onze videoclip “More for Brussels” om de vele projecten die door Europa en het Gewest worden ondersteund te ontdekken!

Deelnemen aan #EUROPE IN MY REGION betekent ook naar de Beurs, Be-Here of Vaartkapoen gaan, emblematische plaatsen die in samenwerking met het Gewest en Europa zijn gerehabiliteerd om deel te nemen aan een wedstrijd, en misschien een grote verrassing te winnen! Het enige wat je hoeft te doen is een foto maken, de QR-code scannen en wie weet… winnen!

Europa en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest investeren in onze toekomst!


Europa en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest realiseren samen, en dankzij het EFRO (het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling), tal van projecten ten gunste van de Brusselaars.

“Meer voor Brussel!”

Share This