Programmeren van projecten FEDER 2007 – 2013

BYRRH : Be-Here Steun aan bedrijven

De voormalige “Byrrh” -bedrijven (eigendom van het Social Action Center – van OCMW van Brussel) zijn gerenoveerd tot een nieuw centrum van stedelijke economische activiteiten, maar ook een levendige plek. Infrastructuur en logistieke voorzieningen respecteren

het architecturale erfgoed en realiseren tegelijkertijd een efficiënte pool. Productiewerkplaatsen en verkoopruimten kijken meestal uit op de binnenplaats, waarvan de glazen structuur prachtig is gerenoveerd om er een woonruimte van te maken. Het project is gericht op bedrijven in de duurzame voedselketen, maar ook op projecten in de sociale economie die banen genereren. Deze zijn meer dan 9000m2 gerenoveerd en staan open voor de buurt.

 

 

Addresse : 4a Rue Dieudonné Lefèvre, Bruxelles 1020 Belgique

Catégorie de projets : Axe 1

Website : Website Be-Here

Liens utiles : website CPAS BRUXELLES

Programme : 2007 – 2013

Budget total : 19.95 Mio €

Budget EU + RBC : 10.78 Mio €

BYRRH : Be-Here Soutien aux entreprises

4a Rue Dieudonné Lefèvre, Bruxelles 1020 Belgique

Share This