Het laatste nieuws van de Europese Unie in Brussel

Een bezoek van journalisten tijdens de Europese Week 2022 bij Zinneke vzw!

Een bezoek van journalisten tijdens de Europese Week 2022 bij Zinneke vzw! Een grote dank aan het hele team dat maakte dit bezoek tot een grote ontdekking voor het publiek!

 

Bijna 50 journalisten uit verschillende delen van Europa ontdekten de permanente ruimte van de vzw Zinneke, die vroeger nomadisch was, de fasen van renovatie met respect voor het behoud van een maximum aan materialen, met het begrip circulaire economie als kernpunt, het begrip co-creatie, co-design, de bezetting van het gebouw, het leven van Zinneke, de waarden van Zinneke: inclusie, duurzaamheid en innovatie!

Het doel? Om plaatsen te ontdekken die dankzij Europa zijn gefinancierd en vooral om de ervaring van de projectleiders te delen die het initiatief nemen tot het project, hun reis, hun enthousiasme en het bereikte resultaat.

Share This