Het laatste nieuws van de Europese Unie in Brussel

Brussels International neemt deel aan de Europese campagne #EUinmyregion

Brussels International neemt deel aan de Europese campagne #EUinmyregion en nodigt de Brusselaars uit om de projecten te ontdekken, die met de steun van Europa in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest werden gerealiseerd. De grootschalige campagne loopt gelijktijdig in verschillende regio’s die Europese structuurfondsen krijgen en wil een Europa tonen dat dicht bij de burger staat. 

    Begeleide fietstochten, een feest in Coopcity, een uitnodiging om het FOODMET te komen (her)ontdekken, kortingen op een abonnement op de beveiligde fietsenstallingen, workshops in Coop, IMAL, Lagum, een ontdekkingswandeling in het ZoniĂ«nwoud met vertrek aan de Hippodrome, en nog vele andere activiteiten : bij Be-Here, bij Usquare.brussels (SEE U), bij de Abdij van Vorst, …

    wij houden u op de hoogte!

    Share This