Het laatste nieuws van de Europese Unie in Brussel

Nieuwe oproep voor projecten van Interreg Noord-West Europa

Nieuwe oproep voor projecten van Interreg Noordwest-Europa

Het programma voor territoriale samenwerking Interreg Noord-West Europa, waar het Brussels-Hoofdstedelijk-Gewest deel van uitmaakt, lanceert een nieuwe oproep voor projectvoorstellen in het voorjaar van 2022. Het programma ondersteunt innovatieve, duurzame en inclusieve activiteiten die gebaseerd zijn op samenwerking.

Werkt u aan of droomt u van een concreet project dat het milieu beschermt of de klimaatopwarming helpt tegengaan? Helpt u de energie- of kringlooptransitie van het Brussels Gewest een stukje verder? Of bent u eerder betrokken in een innovatief of inclusief project?

Misschien komt u dan wel in aanmerking voor Europese financiering om zo uw project te boosten en samen te werken met partners uit andere regio’s in Noord-West Europa, die met gelijkaardige zaken bezig zijn.

In het voorjaar van 2022 wordt er namelijk een nieuwe oproep voor projectvoorstellen gelanceerd voor het Interreg programma Noord-West Europa, waar het Brussels-Hoofdstedelijk-Gewest deel van uitmaakt.

 

  Het programma Interreg Noord-West Europa in een notendop

  Dit door de Europese Commissie gefinancierde programma voor Europese territoriale samenwerking, wil van de regio Noordwest-Europa een belangrijke economische speler en aantrekkelijke plek om te werken en te leven maken.

  Het investeert daarom in innovatieve, duurzame en inclusieve activiteiten die gebaseerd zijn op samenwerking tussen organisaties uit België, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Luxemburg, Nederland en Zwitserland.

  Meer weten?
  Raadpleeg de website van Interreg programma Noord-West Europa.
  In onze volgende berichten komen we hier zeker op terug.

   Share This