Programmeren van projecten FEDER 2014 – 2020

ICITY-RDI.BRU

ICITY-RDI.BRU heeft tot doel het onderzoek en de innovatie op het vlak van informatie- en communicatietechnologie (ICT) te versterken, wat de essentie uitmaakt van het IC-Park op de Pleincampus van de ULB-VUB in Elsene.

Het IC-Park omvat ook het Library and Learning Center ULB-VUB, dat door Beliris gefinancierd wordt, en het incubatiecentrum ICAB van de VUB op de site Arsenaal. Samen met het mediacenter dat voorzien is op de Reyerssite zal het een innovatiespil vormen.

 

Addresse : ULB Campus du Solbosch-CP 161 Avenue F.D. Roosevelt 50 Bruxelles 1050 Belgique

Catégorie de projets : Axe 1

Website : ICITY.BRUSSELS

Programme : 2014 – 2020

Budget total : 13.20 Mio €

Budget EU + RBC : 9.41 Mio €

ULB Campus du Solbosch-CP 161 Avenue F.D. Roosevelt 50 Bruxelles 1050 Belgique

Share This