Programmeren van projecten FEDER 2014 – 2020

Dev’Up Team (FEBRAP)

Het Dev’Up Team-project heeft tot doel de activiteiten van de 11 aangepaste Maatwerbedrijven (ETA’s) in Brussel te ontwikkelen of te diversifiëren om de werkgelegenheid van de 1.450 gehandicapte mensen die daar werkzaam zijn te behouden.

Dit project valt onder twee assen:
Aan de ene kant, een team van twee projectontwikkelaars opzetten om elke Maatwerkbedrijf te bedienen. Dit team bepaalt voor elk van hen welk ontwikkelingsproject het meest coherent is voordat het wordt opgezet en gecontroleerd. en aan de andere kant, de organisatie van geïndividualiseerde training gericht op het verbeteren van de ondernemersvaardigheden in verband met de innovatie van elk managementteam in elke Maatwerkbedrijf.

 

Addresse : Rue Fernand Bernier 15 Bruxelles 1060 Belgique

Catégorie de projets : Axe 2

Liens utiles :

Programme : 2014 – 2020

Budget total : 0.72 Mio €

Budget EU + RBC : 0.60 Mio €

Dev’Up Team (FEBRAP)

Rue Fernand Bernier 15 Bruxelles 1060 Belgique

Share This