Programmeren van projecten FEDER 2007 – 2013

PORT SUD/ COOP: Steun aan bedrijven

De COOP, een site van 5.099 m² langs het Kanaal in Anderlecht, is open is sinds oktober 2016.
De vroegere maalderij Moulart heeft een grondige renovatie ondergaan tot een economische en culturele pool waar zowel gewerkt als geleerd zal worden.  Op het dak bevindt zich een panoramisch terras met een adembenemend 360° uitzicht over Brussel.
COOP Bedrijven stelt zich tot doel om in een originele werkomgeving aan een twintigtal bedrijven onderdak te bieden. COOP Ontdekkingen ontplooit zich rond een permanente tentoonstelling over het Kanaal met workshops en een innovatieve scheepswerf.
Het geheel is het resultaat van intense samenwerking tussen openbare en privépartners en EFRO, wat COOP tot een dynamisch en participatief project maakt dat aansluit bij de stedelijke en economische opleving van Brussel.

 

 

Addresse : Quai Demets 23 Bruxelles 1070 Belgique

Catégorie de projets : Axe 1

Liens utiles :

Programme : 2007 – 2013

Budget total : 9.34 Mio €

Budget EU + RBC : 7.67 Mio €

Share This