Programmeren van projecten FEDER 2014 – 2020

Lesuitrusting voor technische en beroepsopleidingen

Het doel van het project “Lesuitrusting W / B” is om institutionele ondersteuning mogelijk te maken voor investeringen door technische en beroepsopleidingen in het Brussels Gewest voor de aanschaf van apparatuur die nodig is voor een trainingsaanbod dat beantwoordt aan de behoeften vanbedrijven.

De langetermijndoelstelling is om een ​​betere integratie op de arbeidsmarkt te bewerkstelligen voor jongeren die bestemd zijn voor een loopbaan in technische en manuele beroepen en ook tegemoet te komen aan de behoeften en verwachtingen van werkgevers diegeschoolde arbeiders willen. Het project heeft ook tot doel de uitrusting van in aanmerking komende instellingen en aangepaste technologiecentra (ATC) te moderniseren en de aantrekkelijkheid van deze instellingen voor jonge mensen te vergroten door te investeren in geavanceerde technologische apparatuur.

 

 

Addresse : Boulevard Léopold II, 44 Bruxelles 1080 Belgique

Catégorie de projets : Axe 2

Liens utiles :

Programme : 2014 – 2020

Budget total : 13.70 Mio €

Budget EU + RBC : 4.60 Mio €

Équipements pédagogiques de pointe de l’enseignement qualifiant

Boulevard Léopold II, 44 Bruxelles 1080 Belgique

Share This