Programmeren van projecten FEDER 2007 – 2013

Brussels Green Fields : Steun aan bedrijven

Het Brussels Greenfields-project is een pilootproject dat bestaat uit een ondersteunings- en financieel mechanisme voor economische projectontwikkelaars die van plan zijn hun activiteiten op te zetten op een locatie met bodemverontreiniging.

Het project beoogt zowel de multidisciplinaire begeleiding van projectleiders om hun slaagkansen te vergroten, als de capaciteit van bedrijven (land) te vergroten door de remobilisatie van sites die momenteel “bevroren” zijn als gevolg van vervuiling.

 

 

Addresse : Bruxelles Environnement/ Site Tour et Taxis Avenue du Port 86C-3000 Bruxelles 1000 Belgique

Catégorie de projets : Axe 1

Liens utiles : –

Programme : 2007 – 2013

Budget total : 10.36 Mio €

Budget EU + RBC : 10.36 Mio €

Brussels Green Fields : soutien aux entreprises

Bruxelles Environnement/ Site Tour et Taxis Avenue du Port 86C-3000 Bruxelles 1000 Belgique

Share This