Programmeren van projecten FEDER 2007 – 2013

Atrium Open Soon

Om de opening van innovatieve en kwaliteitswinkels te stimuleren, om van Brussel een aantrekkelijke winkelhoofdstad te maken en om de inwoners van Brussel aan te moedigen om als zelfstandige te beginnen, heeft Atrium Open Soon opgezet, een oproep voor projecten waarmee de opening van winkels met originele concepten.

Open Soon is een ambitieus en innovatief project dat de aantrekkelijkheid verhoogt en de revitalisering van winkelgebieden in de kanaalzone ondersteunt door ze te veranderen in commerciële innovatiehubs. Open Soon stelde twee apparaten voor die bedoeld zijn
voor commerciële kandidaten en eigenaren van commerciële cellen om te renoveren:

  • De renovatie van niet-bezette commerciële cellen
  • Renovatie en ontwikkeling van winkelpuien, winkelpuien en terrassen

 

Addresse : chaussée de Charleroi 110 Bruxelles 1060 Belgique

Catégorie de projets : Axe 2

Liens utiles :

Programme : 2007 – 2013

Budget total : 5.05 Mio €

Budget EU + RBC : 3.25 Mio €

Atrium Open Soon

Chaussée de Charleroi 110 Bruxelles 1060 Belgique

Share This