Programmeren van projecten FEDER 2007 – 2013

Technologiecentrum (CTA ) : Kinderopvang en verpleging

Een Advanced Technology Center (ATC) is een infrastructuur erkend door de Federatie Wallonië-Brussel, opgezet in een middelbare school met ultramoderne faciliteiten voor studenten, studenten en leraren van secundair, hoger onderwijs en sociale promotie, werkzoekenden en werknemers om kwalificerende  technische opleidingen te ontwikkelen.

CTA’s zijn in de eerste plaats bedoeld voor professionele groeisectoren en knelpuntenberoepen.

Het CTA-netwerk heeft 7 centra in het Brussels Gewest.

Inrichten van lokalen en aankopen van spitstechnologisch materiaal.  Er wordt een praktische en professionele aanpak ingevoerd om aan de behoeften van bedrijven te voldoen. Er word  initiële als permanente opleiding gegeven.  Project mede gefinancierd door de Franse Gemeenschap en stad Brussel.

 

 

Addresse : Collège La Fraternité Quai au Foin, 23 Bruxelles 1000 Belgique

Catégorie de projets : Axe 2

Programme : 2007 – 2013

Budget total : 0.95 Mio €

Budget EU + RBC : 0.45 Mio €

Centre de Technologies avançées Puériculture et soins infirmiers

Collège La Fraternité Quai au Foin, 23 Bruxelles 1000 Belgique

Share This