Programmeren van projecten FEDER 2007 – 2013

Technologiecentrum (CTA ) FRANS FISCHER / Chemie

Een Advanced Technology Center (ATC) is een infrastructuur erkend door de Federatie Wallonië-Brussel, opgezet in een middelbare school met ultramoderne faciliteiten voor studenten, studenten en leraren van secundair, hoger onderwijs en sociale promotie, werkzoekenden en werknemers om kwalificerende  technische opleidingen te ontwikkelen.

CTA’s zijn in de eerste plaats bedoeld voor professionele groeisectoren en knelpuntenberoepen.

Het CTA-netwerk heeft 7 centra in het Brussels Gewest.

Inrichten van lokalen en aankopen van spitstechnologisch materiaal.  Er wordt een praktische en professionele aanpak ingevoerd om aan de behoeften van bedrijven te voldoen. Er word  initiële als permanente opleiding gegeven.  Project mede gefinancierd door de Franse Gemeenschap en stad Brussel.  Oprichten van een CGT «Chemie » en het ter beschikking stellen van wetenschappelijk laboratoriummateriaal aangepast aan de recentste technologieën met het oog op een opleiding.

 

 

Addresse : Institut communal technique Frans Fischer Rue de la Ruche, 30 Bruxelles 1030 Belgique

Catégorie de projets : Axe 2

Liens utiles : – 

Programme : 2007 – 2013

Budget total : 0.95 Mio €

Budget EU + RBC : 048 Mio €

Centre de Technologies Avancées Frans Fischer

Institut communal technique Frans Fischer Rue de la Ruche, 30 Bruxelles 1030 Belgique

Share This