Programmeren van projecten FEDER 2007 – 2013

FORESTHORECA

In Vorst wil het project Divercity komen tot een openbare ruimte die ten dienste staat van het gemeentelijke leven. De uitdaging van het Wijkcontract bestaat eruit om van de plaats opnieuw een ontmoetingsplaats voor de mensen te maken.

Het project heeft de volgende acties ontwikkeld: een stadspark, de oprichting van een HORECA beroepsopleidingscentrum met een educatief restaurant en de oprichting van een kinderdagverblijf met 36 plaatsen, evenals de oprichting van een dagcentrum voor senioren, maar ook klaslokalen, kantoren en een woning voor een conciërge.

Het EFRO ondersteunde de oprichting van het educatieve restaurant “Foresthoreca”, het nieuwe opleidings- en invoegcentrum in de HORECA-sector van hoge kwaliteit, voor de herplaatsing van mensen met een beperkte opleiding.

 

 

Addresse : 134-140 Avenue du Pont de Luttre Forest 1190 Belgique

Catégorie de projets : Axe 2

Programme : 2007 – 2013

Budget total : 1.80 Mio €

Budget EU + RBC : 0.90 Mio €

FORESTHORECA, Centre de Formation – Insertion

46 Rue de Jérusalem Bruxelles 1030 Belgique

Share This