Programmeren van projecten FEDER 2007 – 2013

CENFORGIL/ LES ATELIERS DU MIDI : Leercentrum

De Ateliers du Midi organiseren trainingen op het gebied van elektriciteit, gastvrijheid, administratie, sport en animatie.  Met de uitbreiding van de site kunnen werkzoekenden opleidingen genieten op het gebied van ecoconstructie, evenementen en entertainment.

Vakopleiding in de sectoren van de ecologische bouw en de nieuwe technologieën. Doelgroep : werkzoekenden in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest die niet in het bezit zijn van een getuigschrift van het hoger middelbaar onderwijs.

 

 

Addresse : CENFORGIL 56 Rue de Mérode Saint-Gilles 1060 Belgique

Catégorie de projets : Axe 2

Liens utiles : – 

Programme : 2007 – 2013

Budget total : 1.48 Mio €

Budget EU + RBC : 1.22 Mio €

CENFORGIL / Les Ateliers du Midi

CENFORGIL 56 Rue de MĂ©rode Saint-Gilles – 1060 Belgique

Share This